Haar modellering yt

Mijn nicht speelt graag met haar, het is mogelijk haar te aaien, haar te poetsen en te sturen. Het wordt gewoon geabsorbeerd, wil alles er mooi uit laten zien, men kan zes keer een vlecht aanbrengen, het haar altijd vastbinden of met clips vastmaken. Ik hunkig naar schoolprestaties en speel voor hen. Haar nieuwe creatie was heel origineel en ik zou graag een perfect kapsel en jurk willen. In het begin had mijn moeder veel vlechten met strikken erin geplaatst. Toen zei dit mooie meisje nee, nee en nogmaals niet. Ik zal er leuker uitzien in beheerd haar ... dus het begon. Een halfuur management, ook hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een echte prinses. Maar hoe dan, gasten met verwende meisjes veranderden vrij snel van gedachten. Niet geloven met de laatste die meer dan twee uur verstreken is sinds het begin van het componeren voor de uitvoering. Plotseling veranderde ze het idee volledig, en in haar toespraak was het bijna meer als "nieeee, ik wil niet echt, zoals ik me de prinses niet herinner, hoogstens haar ondergeschikte." Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, speldde haar haar in losse coca. Omdat, zoals ze hierboven zei, we nu de vaardigheid hebben om haar haar te knippen, zodat de laatste ook heel snel ging. Haar moeder, aan de ene kant, ik was in twintig minuten overtuigd van de volgende.

Kijk waar je haarspelden kunt kopen