Engel haar op kruiswoordraadsel kerstboom

Mijn neef houdt van spelen met haar, je kunt haar urenlang aaien en haar ook oppoetsen. Het wordt natuurlijk geabsorbeerd dat, om het geheel er perfect uit te laten zien, je één vlecht zes keer kunt verbeteren, telkens als je haarborstels aanbrengt of clips erin stopt. De meest geliefde schoolbril en het organiseren ervan. Haar recente creatie van de Queen of Mischief was leuk en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen. In het begin spuugde Mama een bos van haar vlechten met linten eraan vast. Even later zei het mooie meisje nee, nee, niet één keer. Ik zal ver in mijn krullende haar kijken ... dus het begon. Vijfenveertig minuten beheer combineren ze bovendien. Ze zag er aristocratisch uit als de enige koningin. En toen ze bij de aristocraten bleef, veranderde ze snel van gedachten. Niet de laatste, dat is bijna twee uur verstreken sinds het begin van de voorstelling. Onverwacht ... volledig het concept veranderd, en in haar toespraak klonk het een beetje meer "nieeee, ik wil echt niet, in wat ik me niet herinner aristocraten, wat ver haar dienstmaagd". Ze eiste een nieuw kapsel, regelde haar in de rol van een gevulde coca. Natuurlijk, zoals ze hierboven zei, we hebben nu oefening in het maken van haar haar, dit ging vooral snel. Haar moeder, aan de ene kant, ik was gemaakt van een andere in twintig minuten.

De beste haarspelden voor meisjes